BMS DESIGN CENTER Giulio Cappellini’yi İstanbul da ağırladı

Nisan ayında Milano Design Week lansmanı sonrasında İstanbul’da “Cappelini Dream temalı” sergi ve konferans alanı BMS Design Center showroom’unda yaratıldı. 

Cappellini Dream, Giulio Cappellini’nin tasarım dünyasındaki yolculuğunu ve ilham verici hikayelerini paylaştığı bir platform oldu.  Davetlilere İstanbul’da Cappellini’nin eşsiz vizyonunu ve tasarım felsefesini yakından deneyimleme fırsatı sundu. BMS Design Center Ceo’su Neslihan Işık ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe mimarlar ve iç mimarlar katıldı.

BMS Design Center bünyesinde Cappelini markasının yeni ve ikonik koleksiyonlarını davetliler tarafından ilgi gördü.

BMS Design Center’de haziran ayı boyunca Cappelini ikonları ve yeni tasarımları için özel bir alan yaratıldı. Davetliler tasarımlardaki ünlü tasarımcıların yaratıcı oyunlarını, malzemelerdeki kaliteyi ve zanaatkarların el işçiliğindeki hassasiyeti yakından incelediler. Nendo’nun Drop kitaplığının minimalizmi ve Lissoni’nin veya Fronzoni masasının modern ihtişamı, Bouroullec kardeşlerin Cloud’un, Tom Dixon’ın S-Sandalyesi gibi çağdaş tasarım klasikleri İstanbul’da gösterimde ve satışa sunuldu.

Tasarım ve Sanat temalı Otellerin Tercihi

Giulio Cappellini  sunumunda turizm ve yeme-içme sektöründeki en çok tercih edilen mobilyalarının mekanlar ile uyumu, mobilya tasarımlarının mekanlara kattığı değerler ve deneyimleri hakkında davetlileri bilgilendirdi. Global projelerdeki deneyimleri hakkında mimar ve iç mimarlardan gelen soruları samimiyet ile cevapladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*