Anneler çocuklarıyla birlikte buz pistinde

Mayıs 12, 2024 habertiye 0

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan Bornova Âşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki Olimpik Buz Sporları Salonu bu kez Anneler Günü sebebiyle kapılarını açtı. Hem sporcular hem de kurslara katılan çocuklar anneleriyle birlikte kayma heyecanı yaşadı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği TDBB Başkanı Altay: “Gönül Coğrafyamızdaki Soydaşlarımızla Kardeşlik Hukukunu Daha da Güçlendiriyoruz”

Mayıs 12, 2024 habertiye 0

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da ve Kırcaali şehrinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Görüşmelerin çok verimli geçtiğini ifade eden Başkan Altay, “Türk dünyasında ve gönül coğrafyamızda yaşayan soydaşımızla aramızdaki muhabbeti ve kardeşlik hukukunu daha da güçlendirmek için çalışıyoruz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Dilimiz bizim kimliğimizdir”

Mayıs 12, 2024 habertiye 0

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Türkçe’nin resmi dil olarak kullanılmasının 747. yıl dönümünde Türk Dil Bayramı münasebeti ile yayınladığı basın mesajında, ”Toplumların, ülkelerin, milletlerin varlığını sürdürebilmesi, geleceğe aynı hassasiyetlerle taşınması için dilinin özdeşliğini kaybetmemesi, koruması gerekir.