Malkara Belediyesi Takımını Kur Sahaya Çık 5. Geleneksel Basketbol Turnuvası Gerçekleştirildi

malkara-belediyesi-takimini-kur-sahaya-cik-5-geleneksel-basketbol-turnuvasi-gerceklestirildi.jpg

Malkara Belediyesi tarafından 1-2-3-4 Temmuz 2024 tarihleri arasında Dr. Sadık Ahmet Parkı Basketbol Sahasında düzenlenen “Takımını Kur Sahaya Çık 5. Geleneksel Basketbol Turnuvası” sporun tutkunlarını bir araya getirdi.

Turnuvaya katılan takımlar, mücadelelerinde gerçek bir performans sergilediler. İlk maçtan final düdüğüne kadar geçen süre zarfında, sahada büyük bir rekabet ve dostluk öne çıktı. Maçlar sırasında gösterilen hırslı performanslar tribünlerin coşkusunu artırdı.

Sporcuların kararlılığı ve mücadele ruhu, turnuvanın başından sonuna kadar sürdü. Her bir oyuncu, takımını en iyi şekilde temsil etmek için sahada mücadele etti ve izleyicilere adeta bir görsel şölen sundu. Fair-play ruhu, maçların her anında ön plandaydı ve sporcular arasında dostluk bağlarının güçlenmesine katkı sağladı.

Turnuva ile ilgili konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk,“4 yıldır düzenlenen ve geleneksel hale getirdiğimiz ‘Takımını Kur Sahaya Çık Basketbol Turnuvası’nın 5’incisini Dr. Sadık Ahmet Parkı Basketbol Sahasında düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirdik.

Takımını Kur Sahaya Çık 5. Geleneksel Basketbol Turnuvası, sporun ve rekabetin yanı sıra dostluğun ve dayanışmanın da önemini bir kez daha ortaya koydu. Katılan tüm takımlar ve seyircilerle gelecek yıllarda yeniden bir araya gelmeyi ümit ediyor, turnuvaya katılan tüm sporculara emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki süreçlerde de spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz.

Ayrıca Takımını Kur Sahaya Çık 5. Geleneksel Basketbol Turnuvası’nda bizleri destekleyen ve yanımızda olan değerli sponsorlarımıza en içten teşekkürlerimi sunarım. Sizlerin katkıları olmadan bu muhteşem etkinliği gerçekleştirmemiz mümkün olmazdı. Özsoy Ticaret, Lastik Park, AR Zirai İlaç ve Tohum Atanur Deniz ve Rıdvan Uzan, Bereket Tarım Hüsnü Aydın, Abide Parkı Mehmet Avlaç, Şeref Dondurma, Yaman Peynircilik ve Ünal Peynircilik olarak sizler, sporun ve dostluğun önemini bir kez daha vurgulayan bu turnuvanın gerçekleşmesine büyük destek verdiniz. Sizlerin sağladığı desteğin, takımlarımıza ve sporcularımıza verdiği moral ve motivasyon, turnuvanın başarılı ve unutulmaz geçmesini sağladı. Her bir sponsorumuzun emeği ve katkısı, bu etkinliğin her anında hissedildi ve takdirle karşılandı. Gelecek yıllarda da sizlerle birlikte daha nice başarılı etkinliklere imza atmayı umuyoruz” dedi.

4 gün boyunca süren “Takımını Kur Sahaya Çık 5. Geleneksel Basketbol Turnuvası” yapılan ödül törenlerinin ardından son buldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*