Öğrencilerin kırtasiye malzemeleri Kemer Belediyesi’nden

ogrencilerin-kirtasiye-malzemeleri-kemer-belediyesinden.jpg

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, kırtasiye malzemelerini hazırlayan belediye personeline yardım etti.

 

Kemer Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda da ana sınıfından 8’nci sınıfa kadar olan 6 bin 500 öğrencinin kırtasiye malzemesini ücretsiz olarak karşılıyor.

Öğrencilerin kırtasiye malzemeleri, Arslanbucak Mahallesi Hizmet Alanı’nda belediye personeli tarafından tek tek sayımı yapılarak paketleniyor.

Belediye personeli, hazırlanan paketlerin içine kalem, defter, kaplık, kalemtıraş, etiket, silgi ve diğer kırtasiye malzemelerini özenle koyuyor.

Titizlikle hazırlanan kırtasiye paketleri, daha sonra okulların istediği sayıya göre okullara teslim ediliyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde başlatılan proje, veliler tarafından da takdirle karşılanıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, verdikleri sözleri tek tek yerine getirmeye devam ettiklerini belirterek, “Değerli velilerimize verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Ana sınıfından 8’nci sınıfa kadar olan 6 bin 500 öğrencinin kırtasiye malzemelerini daha önce almıştık. Şu anda belediye personelimiz tarafından paketleme işlemlerini yapıyor. Kırtasiye malzemeleri öğretmenlerin isteği üzerine alındı. Hepsi aynı renk ve aynı markadır. Çocuklarımız arasında bir ayrımcılık yok. Okullar açılmadan önce teslimatlarını yapıyoruz.” dedi. 

Eğitime verdikleri desteklerin artarak devam ettiğine de işaret eden Başkan Topaloğlu, “Lise öğrencilerinin ücretsiz taşınması için ihalemizi yapacağız. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz eğitim veriyoruz. Kursumuz haftaya başlıyor. Burs desteğimiz devam ediyor. Tüm çocuklarımızın eğitimleri konusunda arkasında Kemer Belediyesi ve “Necati hocaları” var.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*